Daniel Amo ha fet més de 120 quilòmetres descalç per la salut dels animals abandonats

El passat dissabte Daniel Amo va completar el repte de córrer més de 120 quilòmetres descalç, en concret 132 quilòmetres en tres etapes a favor de la salut dels animals abandonats. La  tercera etapa va realitzar-la el passat 24 d’octubre al matí, sortint del CCAAC del Barcelonès a Badalona i arribant al Centre d’Acollida d’Animals Cal Pilé, a Mataró. Aquest repte ha permès fer visibles les condicions de malaltia en la que arriben els animals a les protectores i la necessitat de comptar amb un equip veterinari que els doni tota l’atenció sanitària possible.  Amo ha explicat a Vilassar Ràdio que es van aconseguir 1371 teamers. És a dir, 1371 persones s’han  compromès a realitzar donacions periòdiques als Serveis Veterinaris de la Fundació

A la Fundació Daina, la fundació de la protectora d’animals de Mataró, aposten en la seva gestió pel sacrifici zero, de forma coherent i vetllen per la salut i benestar dels animals que acullen.  Amb aquest objectiu, des de l’any 2017, funciona l’Espai Veterinari que necessita dels suport constant i solidari de tothom i més en aquests moments de crisi.

Amb més de 2.300 animals recollits l’any 2019, l’equip veterinari va fer un total de 21.611 intervencions veterinàries: esterilitzacions, cirurgies, hospitalitzacions, proves (biòpsies, test, analítiques, radiografies…) i altres com ara revisions, vacunacions, desparasitacions, etc., la qual cosa suposa una mitjana de 60 intervencions diàries. 

Les persones solidaries encara poden sumar-s´hi entrant al grup en aquest enllaç o entrant al web de la Protectora d’Animals de Mataró, on trobaran de forma fàcil la forma de participar. 

L’app Wikiloc, sponsor del repte va fer un seguiment en viu de les tres etapes, donant constància de la consecució.