Damià del Clot assegura que l’1 d’octubre serà una jornada electoral normal

Demà, 712 alcaldes catalans, que han donat suport explícit al Referèndum del proper 1 d’Octubre, faran una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona per expressar una imatge d’unitat davant les ordres rebudes per la Fiscalia en les quals se’ls ordena declarar “per cooperació en l’organització de referèndum il·legal”.

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, es desplaçarà a la capital catalana, on els batlles, a més de la fotografia de grup que faran amb les vares, decidiran quina és la posició conjunta que adopten davant els requeriments del Constitucional i de la Fiscalia.

Damià del Clot que avui ha passat pel “Parlant de tot” considera que, a nivell personal, “el cos li demana no declarar”, però assegura que fent-ho, tindrà l’oportunitat de fer pedagogia i explicar-se

En qualsevol cas, Del Clot, acceptarà la posició col.legiada que adoptin tots els alcaldes.

L’Alcalde vilassarenc té molt clara la seva innocència davant els fets que se l’impunten a ell i als seus 711 companys més. De fet, alerta que, segons ell, es tracta d’un procés polític i no pas judicial.

Damià Del Clot té molt clar que el referèndum del proper 1 d’octubre se celebrarà amb total normalitat al nostre municipi i que serà una jornada democràtica més.

Els cinc col·legis electorals de Vilassar de Mar obriran amb total normalitat a les vuit del matí i en aquest sentit, avisa que el paper de la Policia Local serà el de vetllar per la seguretat de tots els vilassarencs.

L’alcalde de Vilassar de Mar diu, amb veu ferma, que no tem la inhabilitació. Convençut, lamenta que l’estat espanyol hagi “perdut el nord” i subratlla i assegura que malgrat la petició del President, el Vicepresident, la Presidenta del Parlament i l’Alcaldessa de Barcelona, que Madrid no s’asseurà a negociar.