Crònica del 5 d’octubre

Una exposició per homenatjar els nostres avis i àvies, en 34 establiments del municipi  

Per les condicions de pandèmia, enguany i desgraciadament, no es pot celebrar la Setmana de la Gent Gran. Però, davant les crisis; és bo fer-ne oportunitats. Així, des de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, en col·laboració amb Vilassar Comerç han dissenyat una exposició de fotografies per recordar la Setmana de 2019. La darrera que es va celebrar en el format, diguem-ne, habitual. La mostra es pot veure en 34 establiments del nostre municipi fins el proper 31 d’octubre.

L’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar arrenca, avui, el curs 2021-22 

L’Aula d’Extensió Universitària porta a terme avui, i des de les 6 de la tarda a la Sala Roser Carrau, la primera de les conferències del cicle que ha organitzat de cara a aquest primer trimestre del curs 2021-2022. La temàtica de la conferència és “De Vilassar de Mar al món: clima, biodiversitat i territori de futur”, impartida per Joan Manel Riera Vidal, biòleg i educador ambiental, director de l’Escola de Natura del Corredor.

Confinart, de Josep Malagarriga; a la Biblioteca 

L’artista vilassarenc Josep Malagarriga presenta des d’aquest dimecres passat i fins al 30 d’octubre a la Biblioteca de Vilassar de Mar la mostra de dibuixos i pintures “Confinart”. La majoria, fets durant el confinament i les altres realitzats en èpoques anteriors. L’exposició es completarà amb un drac i un tigre de bengala realitzats per Malagarriga.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç