Crònica del 6 d’octubre

Arrenca la campanya No empipis per conscienciar de la importància de netejar els orins dels gossos 

No empipis. Potser ja ho has vist en la campanya gràfica del nostre ajuntament amb banderoles i enganxines. El consistori de Vilassar de Mar ha engegat la campanya per conscienciar vilassarencs i vilassarenques de la importància de netejar els orins dels gossos. Multes, atenció, de fins a 400 euros. Recomanació? Quan treguis a passejar la teva mascota acostumat a baixar una ampolla d’aigua amb, per exemple, unes gotes de vinagre.

 

Vilassar Comerç fa una molt bona valoració de la Fora Estocs de dissabte passat 

Molt contents estan, des de Vilassar Comerç, a l’hora de valorar la primera Fora Estocs post pandèmia que es va celebrar, amb totes les mesures de seguretat que dicta el Procicat, dissabte passat a l’avinguda Eduard Ferrés de Vilassar de Mar. Vilassarencs i vilassarenques van poder gaudir de descomptes que, en alguns casos, van arribar al 70%.

 

Tastem el Millor Pa de Pagès de Catalunya al forn de Cal Mosso 

Et convidem a menjar el, atenció, Millor Pa de Pagès de Catalunya. I no hem d’anar molt lluny, per fer-ho. Dirigim les nostres passes cap el forn de Cal Mosso de Vilassar de Dalt. El seu responsable, l’Andreu Galceran, va recollir aquest cap de setmana a Figueres aquest importantíssim guardó que se suma, en un any per emmarcar, al de Millor Tortell de Reis de Catalunya que ja es van adjudicar aquest gener. El forn de Cal Mosso, que ja va per la sexta generació, és un establiment fundat l’any 1838.

Entrevista a Sílvia Cantos, conductora de “Històries”

En aquest informatiu escoltarem, també, la veu de la nostra companya Silvia Cantos que una temporada més, i ja en van 12 +1, es posa al capdavant de l’Històries; un dels programes més veterans de la nostra graella. El pots escoltar, avui, a partir de les 8 del vespre

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç