‘Crònica’ del 25-05-2023

Resum del  segon debat electoral

Vilassar Ràdio va emetre ahir el segon dels debats electorals que ha organitzat amb motiu de les properes eleccions municipals del 28 de maig. Va tenir lloc al gimnàs  de l’Institut Pere Ribot i hi van participar els alcaldables Marta Rovira (ERC-VdM Futur), Laura Martínez (Junts-Estimem VdM), Elena López (Babord), Isaac García-Oses (PSC ),  Manuela Calero (Podem)  i Javier Cointe, número 2 del PP. Pel que fa a Juan Luís Valverde (Ciutadans) i Roberto Crespo (Vox), van declinar participar-hi. El debat, va tractar sobre Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Comunicació i Participació i en la part final de l’acte el públic assistent els hi va efectuar preguntes.

Diumenge, programació especial amb motiu de les eleccions

Un cop més, Vilassar Ràdio, serà al teu costat, aquest diumenge vinent, 28 de maig, cobrint les eleccions municipals, durant tot el dia, per portar-te la informació, al moment, de tot el que passa a Vilassar de Mar durant la jornada electoral. Ampli desplegament tècnic i humà per ser a peu d’urna, a peu de notícia. A més dels butlletins informatius, hi haurà dos informatius especials, a partir de les 14h i de les 19:55h

Segona ronda d’entrevistes als i les alcaldables

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Ens trobem ara en la segona ronda d’entrevistes, amb rigorós ordre tenint en compte els resultats de l’escomesa electoral de 2019. Ens hem centrat en Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Participació i Comunicació.

Hem emès, en aquest informatiu, el resum de l’entrevista emesa avui:

Laura Martínez, alcaldable de Junts Estimem VdM