‘Crònica’ del 26-05-2023

16.082 vilassarencs i vilassarenques, cridats a les urnes aquest diumenge

Aquest diumenge 28 de maig tindran lloc les eleccions municipals, les dotzenes des de la instauració de la democràcia. Les eleccions municipals decidiran els 21 regidors i regidores- que tindrà el municipi durant el mandat 2023-2027.A Vilassar de Mar, estan convocats a les urnes 16.082 vilassarencs i vilassarenques. El dia de les votacions, els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre. A Vilassar de Mar hi haurà sis col·legis electorals i 23 meses. Respecte fa quatre anys, hi ha canvis en els col·legis. L’institut Pere Ribot redueix meses i passa de 8 a 4, les altres 4 passen a ubicar-se a l’escola els Alocs. L’edifici de l’Ajuntament també és una altra de les novetats i acull els electors que votaven al Museu Monjo amb 2 meses. La resta de col·legis no presenten canvis:  l’escola Pérez Sala seguirà amb 5 meses, l’Escola del Mar també tindrà 5 meses i el Vaixell Burriac, 3 meses. A Vilassar de Mar es presenten vuit candidatures

Diumenge, programació especial amb motiu de les eleccions

Un cop més, Vilassar Ràdio, serà al teu costat, aquest diumenge vinent, 28 de maig, cobrint les eleccions municipals, durant tot el dia, per portar-te la informació, al moment, de tot el que passa a Vilassar de Mar durant la jornada electoral. Ampli desplegament tècnic i humà per ser a peu d’urna, a peu de notícia. A més dels butlletins informatius, hi haurà dos informatius especials, a partir de les 14h i de les 19:55h

Segona ronda d’entrevistes als i les alcaldables

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Ens trobem ara en la segona ronda d’entrevistes, amb rigorós ordre tenint en compte els resultats de l’escomesa electoral de 2019. Ens hem centrat en Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Participació i Comunicació.

Hem emès, en aquest informatiu, el resum de l’entrevista emesa avui:

Marta Rovira, alcaldable ERC-VdM Futur

Avui, actes finals de campanya electoral  

Hem repassat els actes finals de campanya electoral de les formacions polítiques que concorren als propers comicis municipals del diumenge 28 de maig.Els actes centrals, més destacats, de la majoria de formacions polítiques van tenir lloc fa pocs dies, al mig de la campanya.

 Podem celebra avui el seu acte més destacat de campanya

Mentre que la gran majoria de formacions polítiques han dut a terme el seu acte més destacat de campanya, l’acte central, enmig de la campanya, Podem ha optat per celebrar el seu acte més destacat, aquest divendres, l’últim dia de campanya. Es farà a les 8 del vespre a Espai Galbany.  Manuela Calero, alcaldable de Podem, ha avançat que serà un acte obert a tothom i que, a més de la seva intervenció, hi haurà un petit concert i alguna petita sorpresa.