Melcior, Gaspart i Baltasar, els tres reis mags, acaben d’anunciar a la redacció d’informatius de Vilassar Ràdio que ja tenen complerta l’agenda per rebre les visites de nens i nenes al campament reial, que s’ubicarà al pati de l’escola Pérez Sala, per a la tarda del dimarts 5 de gener. Hores d’ara, encara es pot veure els reis el mateix dia 5 al matí, i el diumenge 3 i dilluns 4 de gener. Per a reservar cita prèvia, recorda que només cal fer-ho a través de l’app gratuïta de Vilassar de Mar. Els horaris per visitar el campament reial van des de les 11 del matí a les 2 de la tarda i de 5 a 8 del vespre. Per tant, encara pots reservar fins que hi hagi disponibilitat.

La 12ena edició del Gran Recapte dels Aliments, que va acabar de manera oficial el passat 16 de desembre, ha fet ja el balanç oficial de tot el que s’ha recollit d’aquesta edició de 2020 que, recordem-ho, es va fer exclusivament on line per culpa de les restriccions de la pandèmia. A tot Catalunya, la solidaritat permetrà comprar 4.871.844 quilos d’aliments, el que suposa un 12% més que en l’anterior edició.

Amb un doble missatge d’escalf ha volgut felicitar la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar la gent gran del nostre poble. Els nostres avis i àvies estan rebent una manta i una postal com a obsequi per posar punt i final a un any 2020 que ha estat molt dur especialment per aquest col·lectiu molt vulnerable per la pandèmia del coronavirus.

El servei habitual de la línia R1 recuperarà la seva oferta habitual el proper 4 de gener, segons la previsió feta per la Generalitat de Catalunya

En pàgina esportiva us parlarem del compàs d’espera en el futbol català. La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que les competicions del futbol i el futbol sala d’àmbit català no es podran iniciar el cap de setmana del 9 i 10 de gener, tal i com estava previst, per la continuïtat de les mesures restrictives en la pràctica esportiva per lluitar contra la Covid 19