Atenció a aquesta notícia. Ja es poden sol·licitar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilassar de Mar les subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses per a fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica. És la convocatòria anual corresponent a 2020 (AJUTPIMES 2020) i serà disponible fins al 31 de gener de 2021. Aquesta és la nostra notícia de portada però n’hi ha d’altres que ara t’enunciem.

Les famílies que tenen avis i àvies residint a la residència geriàtrica de la Casa Pairal de Vilassar de Mar no els podran visitar en els propers dies. Malgrat ser una residència exemplar, amb un blindatge a la Covid 19 excel·lent que els va fer, per exemple, no haver registrat cap cas de coronavirus en tot el que portem de pandèmia, malauradament, ahir al vespre es van registrar 11 casos. 5 residents i 6 treballadors van donar positiu per coronavirus essent, tots, asimptomàtics. Els avis i àvies afectats es traslladen, ara, a la residència de Ca n’Amell de Premià de Mar, tutelada per la Generalitat, i tornaran al Pairal en 14 dies, un cop complerta la preceptiva quarantena. En parlem amb Agustí Martí, president de la Fundació Privada Casa Pairal, a qui agraïm que hagi volgut estar amb nosaltres.

Moment de fer balanç ara que canviem d’any. Acomiadem un 2020 complicadíssim per la deriva social, econòmica i sanitària que ha deixat, i deixa, la pandèmia del coronavirus. Des de Vilassar Ràdio volem fer un balanç del que ha donat de si, informativament, aquest any que deixem enrere. Un any que ha vingut marcat per les altíssimes audiències que hem registrat batent tots els records (gràcies un cop més) i, sens dubte, pel nostre Especial Coronavirus, Informatiu realitzat íntegrament des dels nostres domicilis durant els tres mesos de confinament i que va registrar unes excel·lents dades de seguiment que, afortunadament i gràcies a tu, mantenim.

Al marge de les prop de 8.700 morts registrades a Catalunya aquest any 2020 a conseqüència, només, de la SARS COV 2, aquest any que avui escura les seves darreres hores ens ha deixat un llistat d’homes i dones, d’especial significació, que també han perdut la vida. Destaquen, per exemple, Diego Armando Maradona, John Le Carré, Montserrat Carulla, Rosa Maria Sardà, Sean Connery o Kobe Bryant. Les repassem tot seguit

Amb un doble missatge d’escalf ha volgut felicitar la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar la gent gran del nostre poble. Els nostres avis i àvies estan rebent una manta i una postal com a obsequi per posar punt i final a un any 2020 que ha estat molt dur especialment per aquest col·lectiu molt vulnerable per la pandèmia del coronavirus.

En pàgina  comarcal us explicarem que un bon grapat de farmàcies de Mataró han decidit sumar esforços per  contractar seguretat privada per tal de frenar l’onada d’atracaments i robatoris que estan patint durant les nits.