Atenció al missatge que Ses Majestats els Reis de l’Orient han adreçat a la redacció d’informatius de Vilassar Ràdio. Melcior, Gaspart i Baltasar ens informen que des d’avui a les 10h del matí, ja es pot començar a demanar cita prèvia a través de l’app gratuïta de VdM per a poder visitar-los els dies 3, 4 i 5 de gener. I és que instal·laran el seu campament reial al pati de l’escola Pérez Sala a partir del proper diumenge 3 de gener i fins el dimarts 5 a la tarda. Fes la teva reserva ja! Es podrà demanar fins que hi hagi disponibilitat.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar i la Policia Local de Vilassar de Mar estan investigant la desaparició de la manresana, i veïna de Barcelona, Sandra Culli de la qual no es tenen noticies des del dia de Sant Esteve. La seva parella va denunciar, a la comissaria i, també,  a les xarxes socials, que la noia va desaparèixer, aquest dissabte, a Vilassar de Mar.

La vilassarenca Maria Ferrés acaba de publicar el conte “Tot anirà bé”, escrit i il·lustrat per ella mateixa. Ja en vam parlar abastament quan només era una idea, en temps de confinament, i ara ja és una realitat. Hem seguit de ben a prop aquest projecte que s’ha fet realitat i es pot comprar per Amazon o al propi web de l’autora de Vilassar de Mar. Atenció perquè des d’aquest dilluns i fins el 5 de gener serà, per les tardes, al seu estudi del carrer de Miquel Burutau per fer el lliurament de les compres que s’hagin fet on line. De cinc a vuit del vespre

LAutoritat del Transport Metropolità, i atenció a aquesta notícia si ets persona usuària de tren o autobús, ha anunciat que congela les tarifes i amplia la caducitat dels títols fins a 31 de desembre de l’any vinent. 31 de desembre de 2021.

L’oficina de Correus de Vilassar de Mar ubicada al carrer Santiago Rusiñol 81-89 obrirà  el dijous 31 de desembre de 9 del matí a 14.00 a 2 de la tarda. Aquest fet és una novetat, ja que fins ara l’oficina cada any tancava cada any aquest dia

En pàgina comarcal, i entre altres informacions, us explicarem que tot i que enguany les festes nadalenques estan sent diferents del que és l’habitual, des del consistori de Cabrils s’ha estat treballant per poder rebre a Ses Majestat els Reis d’Orient amb totes les mesures de seguretat.