Dimecres 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i, tot i les restriccions a causa de la pandèmia de la covid-19, Vilassar de Mar no vol deixar de commemorar-lo amb diverses activitats reivindicatives que repassarem tot seguit. La crisi del coronavirus, precisament, ha tingut i segueix tenint un clar impacte sobre les dones que pateixen violència masclista, les quals han vist agreujada la seva situació. Així, en el que portem d’any, els Serveis Socials de l’Ajuntament han atès a 56 donesque han patit violència masclista

El PSC organitza la xerrada-debat on line “Catalunya necessita un canvi. Parlem d’educació”  avui des de 2/4 de 7 del vespre, amb la intervenció, entre d’altres, d’ Esther Niubó, secretària d’educació dels socialistes catalans. L’acte es podrà seguir per la plataforma ZOOM

El mataroní Abel Hernández, format a l’Escola de Dansa Madó de Vilassar de Mar, és un dels candidats als prestigiosos premis Butaca de Teatre i Arts Escèniques en la categoria de ballarí. Els prestigiosos guardons, que arriben ja a la seva 26ena edició, s’escullen per votació directe del públic. Tot seguit el saludarem i el felicitarem per la nominació.

Aquest  novembre fa deu anys que els castells van ser declarats Patrimoni Immaterial per part de  la Unesco. Ens hem acostat a la colla castellera Capgrossos de Mataró, als que hem tingut en Festa Major en anys anteriors a Vilassar de Mar, per saber com recorden aquest moment. Avui estarà amb nosaltres Roser Herreros, cocap de colla.

Visitarem, en la recta final d’aquest informatiu que tot just ara arrenca, Mataró per saber quins són els actes dissenyats a la capital de la nostra comarca emmarcats en el Dia Mundial contra de la Violència envers les dones.