Prudència i responsabilitat. Hem cregut fonamental dur a la portada del nostre informatiu l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, en un dia en el qual es comença la desescalada. Per a ell, al nostre municipi s’han estat fent molt bé les coses i fa una crida a no baixar la guàrdia en cap moment. Del Clot creu que les mesures que ha pres el consistori, a vegades dures i no sempre enteses, diu, han ajudat a trobar-nos, avui, on som. La ciutat catalana de més de 20.000 habitants amb millors registres en la lluita contra la Covid 19. Del Clot, celebra també, que les ajudes institucionals ja comencen a circular i assegura que ja s’han repartit, a Vilassar de mar, més de 130.000 euros.

Durant el dia d’avui, i gràcies a les bones dades registrades a Vilassar de mar en la lluita contra el coronavirus, el Comitè d’Emergències del nostre municipi, ha permès que els parcs infantils s’obrin.

Ara que les cafeteres dels bars ja tornen a funcionar, encara que sigui a mig gas, ens volem fixar ara en un sector que ha patit molt en el darrer mes de la segona onada del coronavirus. Ens referim, per exemple, al sector de les extraescolars. Visitem l’Escola de Dansa Madó  que pot tornar a obrir i a treballar en grups molt reduïts.

Saps quina és la millor botiga d’animals de tot l’ Estat Espanyol? Doncs és la vilassarenca Natur Center, ubicada actualment al polígon de Cabrera de Mar. La Montse Vinyals és la gerent d’aquest centre. Va recollir el premi el passat dijous 12 de març a Madrid, hores abans del primer confinament, i ara ha vingut a la ràdio per explicar-nos que es troba molt orgullosa d’aquesta preuada distinció a nivell estatal.

Us explicarem, en la recta final d’aquest informatiu que la Unió Esportiva Vilassar aquest cap de setmana descansarà. Els homes de Peque, doncs, tindran 15 dies per endavant per buscar la tranquil·litat que necessiten per mirar de trobar la primera victòria de la temporada que se’ls resisteix després de sis partits disputats. En el darrer encontre, un punt rescatat a Vilatenim davant el Figueres.