Dimecres 24 de març és el darrer dia per fer les preinscripcions a infantil, primària i secundària a les escoles de Vilassar de Mar. L’oferta inicial de 8 grups de P3 es podrà mantenir si cadascun d’ells arriba a un mínim de 15 alumnes. Les famílies que tinguin dificultats per a fer la preinscripció online (enguany no es fan de manera presencial) poden adreçar-se al centre que volen sol·licitar en primera opció via telefònica. Ara te’n donarem tots els detalls

Parlarem amb Carmen Pérez Zamora, presidenta de Vilassar Comerç. Subratlla que ha estat un any  molt difícil per al sector i fa un balanç positiu de tota la feina realitzada des de l’associació durant aquest any per afrontar aquesta a situació de pandèmia que estem vivint.

Vilassar de Mar estrena un nou web per a apropar l’oferta museística del poble i el patrimoni cultural a la ciutadania. Així doncs, els museus del nostre municipi ja compten amb un nou web que recull tota la informació sobre els diferents equipaments, el patrimoni que apleguen i les exposicions temporals que s’hi realitzen.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ja ha obert les matrícules per al tercer trimestre a l’escola d’adults Els Ametllers. Atenció perquè fins aquest divendres, et pots inscriure si vols cursar el Grau d’Educació Secundària. També has de saber que, fins al proper 9 d’abril, seguiran obertes les matrícules per als taller ‘Posa’t al dia’ i per al nou taller ‘Eines Google’.

En la recta final del nostre informatiu, i entre d’altres informacions de caire comarcal, t’explicarem els actes de Setmana Santa que es faran a Mataró respectant totes les mesures Covid.