La palista maresmenca Gàlia Dvorak és a un pas d’aconseguir el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio. Acabada d’aterrar del Preolímpic Mundial disputat a Qatar, on es va quedar a les portes de la classificació, la mataronina té, ara, una altra opció en l’Europeu de l’abril que es disputarà Portugal. Ella, que ja té 3 jocs olímpics a les seves esquenes, confia en poder ser present en la que seria la seva quarta cita. Amb ella xerrarem de l’actualitat del tennis taula, de l’afectació de la pandèmia en una esportista d’elit i de l’auge que està vivint l’esport femení.

Avui és el darrer dia per fer les preinscripcions a infantil, primària i secundària a les escoles de Vilassar de Mar. L’oferta inicial de 8 grups de P3 es podrà mantenir si cadascun d’ells arriba a un mínim de 15 alumnes. Les famílies que tinguin dificultats per a fer la preinscripció online (enguany no es fan de manera presencial) poden adreçar-se al centre que volen sol·licitar en primera opció via telefònica. Ara te’n donarem tots els detalls.

Entrem a la immobiliària de Vilassar de Mar Century 21 Ars. En virtut de la col·laboració entre aquesta emissora i Vilassar Comerç truquem a les portes de diferents establiments del nostre municipi per conèixer-los de més a pop. Avui saludem en Miquel Castillo i la Susanna Lucas que són al capdavant d’aquesta agència immobiliària ubicada al numero 13 del carrer de Mestral. La seva particularitat? Són una franquícia a nivell mundial que opera en xarxa per tal d’oferir un millor servei a la clientela. Atenció perquè també ofereixen feina.

Vilassar de Mar estrena un nou web per a apropar l’oferta museística del poble i el patrimoni cultural a la ciutadania. Així doncs, els museus del nostre municipi ja compten amb un nou web que recull tota la informació sobre els diferents equipaments, el patrimoni que apleguen i les exposicions temporals que s’hi realitzen.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ja ha obert les matrícules per al tercer trimestre a l’escola d’adults Els Ametllers. Atenció perquè fins aquest divendres, et pots inscriure si vols cursar el Grau d’Educació Secundària. També has de saber que, fins al proper 9 d’abril, seguiran obertes les matrícules per als taller ‘Posa’t al dia’ i per al nou taller ‘Eines Google’.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que el proper 12 d’abril comença un nou curs de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil a Vilassar de Dalt