El pressupost de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per al 2021 ha quedat aprovat de forma definitiva. Puja a 24,8 milions d’euros. El govern ha subratllat que és el pressupost més alt de la història de Vilassar de Mar i té com a objectius: pal·liar els efectes de la covid-19, millorar els serveis públics municipals, seguir apostant pels pressupostos participatius i realitzar inversions, tant a la via pública com en equipaments culturals, esportius, educatius i de serveis generals. Comencem.

La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar corresponent al mes d’abril se celebrarà aquest dijous, a les 7 del vespre, de manera telemàtica, a través de videoconferència. Recorda que la sessió plenària es podrà seguir: en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat) i pel canal YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Cal assenyalar, també, que amb l’objectiu de seguir apropant l’administració a la ciutadania, les preguntes del públic a les sessions plenàries ordinàries es podran fer en directe per videoconferència, al final de la sessió. S’hauran d’entrar, prèviament, omplint una instància genèrica que trobareu al web municipal.

Vilassar de Mar celebra la Diada de Sant Jordi amb diversos actes culturals fins al 25 d’abril, i amb punts de venda de roses i llibres al carrer el dia 23, davant les botigues que ho han sol·licitat. La programació està condicionada a la situació epidemiològica del moment i els actes presencials tenen aforament limitat i un sistema de reserva prèvia. Te’n donarem tots els detalls tot seguit.

Creu Roja de Vilassar de Mar organitza un curs monogràfic de primers auxilis per a cuidadors de persones grans a l’entorn familiar, adreçat a no professionals. Comença demà i fins el 19 de maig a l’Escola d’Adults Els Ametllers.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que les dades de l’atur del passat mar ens va portar bones notícies amb una reducció de la desocupació al Maresme. Ara, són les estadístiques de població ocupada i d’afiliacions a la Seguretat Social les que marquen una tendència positiva. Per segon mes consecutiu, creixen les dues. 8.951 vilassarencs i vilassarenques tenen feina, una xifra que supera en un 0,30% la registrada el mes de febrer