L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en el marc de les jornades Orienta’t, aposta per establir espais de conversa, enfocats a la comunitat educativa, amb l’objectiu de donar eines a l’alumnat vilassarenc per tal que tinguin més clar el seu futur acadèmic i professional. Les xerrades es faran, de manera telemàtica, entre els dies 22 i 25 de març al matí. Els dos instituts de Vilassar de Mar, el Pere Ribot i el Vilatzara, ho remataran amb dues sessions més que es faran el 8 i 9 d’abril. Comencem.

Us recordarem, tot seguit, les dates del procés de preinscripció que estableix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al curs escolar 2021-2022.  

“Confinament des del Balcó” Fins el proper 2 de maig, pots contemplar a Can Bisa aquesta sensacional exposició fotogràfica que es converteix en mut testimoni històric del primer confinament. Amb la seva càmera fotogràfica i, des del seu balcó ubicat al vilassarenc carrer de Sant Roc, l’Ivan Teba es va convertir en notari de com els veïns i veïnes del nostre municipi passaven el temps quan no es podia fer res més que sortir al balcó. Ara ho compateix amb tots nosaltres.

Els Mossos d’Esquadra han alertat d’una nova modalitat d’estafa massiva per SMS, una variant del “phishing”. L’estafa consisteix en l’enviament, per part dels delinqüents, de missatges SMS als telèfons mòbils per reclamar un paquet que no s’ha demanat mai.

En a recta final del nostre informatiu, t’explicarem que l’Ajuntament de Mataró ha iniciat les obres de substitució del paviment malmès de la part central de La Rambla i la plaça de Santa Anna.