El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Jordi Tàpies, ha explicat que a la Bressoleta de Montevideo no s’obriran nous grups, ja que davant de la situació de davallada demogràfica, el govern té sobre la taula estudiar la possibilitat de destinar en el futur, de manera  temporal, a un altre ús l’equipament de Montevideo. Els alumnes que estan escolaritzats en aquest centre, acabaran cicle a la Bressoleta de Montevideo. Ahir dimarts es va informar als pares i mares sobre totes aquestes qüestions.  Tapias ha recordat l’aposta ferma del govern per l’escola bressol. Ara l’escoltarem. Comencem.

I seguim parlant d’educació. Molt crític s’ha mostrat el Síndic de Greuges de Catalunya en l’informe que ha tramès al Parlament titulat El paper dels ajuntaments en la lluita contra la segregació escolar.. Ben parat, però, apareix l’Ajuntament de Vilassar de Mar que surt citat en l’exhaustiu informe, en diverses ocasions, destacant-ne la bona praxi informativa del nostre consistori en la informació sobre la oferta escolar.

La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar corresponent al mes de març se celebrarà demà, a les 7 del vespre, de manera telemàtica, a través de videoconferència. La sessió plenària es podrà seguir: en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat). i, per primer cop, pel canal YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Aquest divendres, tindràs tota la informació en el nostre especial Les Veus del Ple (presentat i dirigit pel nostre company Robert Maza) amb un ampli resum i les veus de les persones portaveus de les diferents formacions amb representació consistorial.

Corria el mes de març de 1998 quan un inexpert, voluntariós i il·lusionat Toni Navas arrencava el seu bar. La Cafeteria Granja Navas compleix els seus primers 23 anys de vida amb molta energia, amb ganes de tirar endavant i amb el ferm convenciment de que, un cop se superi l’any coronavirus, només es pot anar a millor. Amb el seu gerent, en Toni Navas parlarem de la història d’un bar de barri, com diu ell, que ha posat més d’un milió i mig de cafès i que ja comença a servir les segones generacions: els nois i noies que hi anaven en els seus inicis, s’han convertit en pares i mares i els seus fills i filles van, també, … al Navas. Ara li demanarem un cafè.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que el suport a les famílies, el comerç, la restauració i les empreses és un dels objectius clau pel govern municipal de Premià de Mar en aquest 2021. Aquesta voluntat es veu reflectida en el projecte de pressupost municipal d’enguany, que consigna un total de 690.154,52 € en partides destinades a la reactivació econòmica i l’ocupació.