Tastet d’Estiu 2023

Avui tens una cita amb el bo i millor de la gastronomia de Vilassar de Mar. I és que, un any més, Vilassar Comerç organitza el Tradicional Tastet d’Estiu, Sopar a la fresca per tastar els plats estrella que oferiran alguns dels establiments del nostre poble que es dediquen tant a la restauració com al menjar per endur. El sopar, el tastet, que aplega un gran número de vilassarencs i vilassarenques i  gent que ens vista de fora, estarà amenitzat amb música. Primer per ambientar i, després per ballar.

Festes del carrer del Carme 2023

Diumenge celebrem la festivitat de la Mare de Déu del Carme; patrona de pescadors. Una celebració que té molta força en els pobles del Litoral maresmenc. De fet, a Vilassar de Mar encara es recorden les festes que feia, fa anys, el nostrat carrer del Carme. Van desaparèixer i, ara, amb els veterans, sang nova i molta canalla que ha vingut a viure-hi, es vol revifar la festa. Primera pedra: programa d’actes de mínims per avui i demà; amb la voluntat que l’any vinent tot creixi i es recuperi.

“Obert per vacances”, comissariada pel vilassarenc Sergi Freixes, al Museu d’Història de Catalunya

El comissari d’aquesta exposició és el vilassarenc Sergi Freixes, que ha estat entrevistat a “Parlant de tot” per en Jaume Cabot. Una mostra que repassa els orígens del turisme a casa nostra, lligat al termalisme i a l’excursionisme, fins al turisme de masses d’avui. Recull valent que ensenya aquelles facetes, aquelles imatges del turisme que, sovint i des de les institucions, sempre s’han volgut amagar, però que, remarca, han estat i són reals.

Concert de la Coral La Nota

Pàgina comarcal: La Coral La Nota de Mataró oferirà un concert amb motiu de Les Santes, la festa major de Mataró, el diumenge 23 de juliol a les 8 del vespre, al jardí de l’antic escorxador, ubicat al carrer Prat de la Riba 120 de la capital de la comarca. En el mateix moment que arrenqui l’escrutini de les eleccions a les Corts espanyoles. Interpretaran peces d’Elton John, The Mamas and The Papas, Sting, Ed Sheran, Carol King o Phil Collins i acabaran amb un tribut a Tina Turner; recentment desapareguda.