Tot i que fins el proper dimecres 16 de desembre encara es poden fer donacions en línia al Gran Recapte 2020, des del Banc dels Aliments ja han fet un primer balanç d’aquesta 12ena edició que es va celebrar, i s’està celebrant, amb la modalitat de recollida de diners per culpa de la pandèmia. A la nostra comarca s’han recollit un total de 16.620 euros i pel que fa al global de Catalunya, amb les dades que disposem actualment i que podrien augmentar en el darrer sprint, se superen amb escreix els 6 milions d’euros.

Fins avui dijous es pot participar a la subhasta solidària organitzada per la regidora del PSC de Vilassar de Mar, Anna Santos, en el seu Instagram. Conscient de la delicada situació econòmica per la que passen molts veïns i veïnes del nostre municipi i, amb ganes de col·laborar amb la Xarxa Popular d’Aliments, ha decidit oferir 10 làmines i un quadre valorats en 250 euros. Santos, que és artista, et convida a visitar el seu compte d’IG: @Anna Maragda Art.

Ho volem saber tot. Absolutament tot del monstre del coronavirus que ens ha trastocat des de mitjans del passat mes de març. Per això, tot just quan es compleixen 9 mesos del primer estat d’alarma, Vilassar Ràdio, la segona millor emissora de ràdio local de Catalunya segons els darrers premis de la Comunicació Local, desplaça aquest divendres 11 de desembre els seus equips al cor de l’Hospital de Mataró. Farem una edició especial del programa Parlant de Tot des del centre de referència de la nostra comarca en la lluita contra la Covid 19.

La secció de consum del magazine “Parlant de tot” , presentat per Jaume Cabot i que compta amb la col·laboració de l’advocat Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) del nostre poble,  ha exposat una sèrie de consells sobre compres on line. Hem d’evitar la compra compulsiva i quan comprem, hem de mirar de fer-ho d’una manera molt meditada.

La Ruta de diorames amb importants premis, la recollida de cartes dels nens i nenes als Reis de l’Orient i un espectacular sorteig de 2.500 euros en vals per gastar en els establiments del nostre municipi associats a Vilassar Comerç, són els principals arguments de la campanya de Nadal d’aquesta entitat que promou el comerç local. En una campanya nadalenca en la qual, i per culpa de la pandèmia del coronavirus, no circularà el tradicional trenet del Nadal pels nostres carrers, Vilassar Comerç es reinventa.

En la recta final d’aquest informatiu us explicarem que l’Ajuntament de Mataró adquireix una màquina d’endoteràpìa per complementar el manteniment de l’arbrat viari