Aquest divendres, edició especial de “Parlant de tot” dedicat al coronavirus, des de l’Hospital de Mataró

Ho volem saber tot. Absolutament tot del monstre del coronavirus que ens ha trastocat des de mitjans del passat mes de març. Per això, tot just quan es compleixen 9 mesos del primer estat d’alarma, Vilassar Ràdio, la segona millor emissora de ràdio local de Catalunya segons els darrers premis de la Comunicació Local, desplaça els seus equips al cor de l’Hospital de Mataró. Aquest divendres 11 de desembre, edició especial del programa Parlant de Tot des del centre de referència de la nostra comarca en la lluita contra la Covid 19.

Anirem a mirar el monstre a la cara. Tocarem el coronavirus des de tots els angles possibles i us ho explicarem, en directe, des de les 10 del matí i fins a la una del migdia. L’edició de l’Informatiu “Crònica” de la una de la tarda es farà, també, des de l’hospital de Mataró.

Volem agrair, d’aquesta manera, l’esforç i el treball dels professionals de l’Hospital de Mataró que lluiten, des de fa nou mesos, contra el monstre des de primera línia de foc.

Així, pels nostres micròfons desfilaran Ramon Cunillera, Gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Míriam Serra, Cap d’Àrea d’infermeria de l’Area Bàsica de Salut Mataró Centre, Montserrat Rovira, Infermera d’Urgències de l’Hospital de Mataró, Ramon Boixeda, Cap de Medicina interna de l’Hospital de Mataró  i Esther Aguirre, Infermera de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de Mataró.

Tots ells ens explicaran, de primera mà, les seves experiències en la lluita contra el coronavirus en un programa especial dels serveis informatius d’aquesta casa capitanejat, en la locució i producció, pel director de Vilassar Ràdio, Jaume Cabot, pel cap d’Informatius Joan Escofet i Xavi Puig a les vies de so, amb el suport de Robert Maza.