Llogant el teu pis, tu hi guanyes. Núria Arasa, regidora d’Habitatge, Promoció de la Salut, Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i Marc Bosch, conseller delegat del Servei a les Persones del Consell Comarcal del Maresme, ens expliquen en què consisteix aquesta campanya que arriba al nostre municipi. L’objectiu és augmentar la borsa de lloguer social, a preu digne, al nostre municipi mentre s’ofereixen bonificacions als propietaris que cedeixin el seu habitatge a aquesta proposta. En coneixem tots els detalls

Vilassar Ràdio es troba entre les tres finalistes dels Premis de la Comunicació Local que atorga la Xarxa de Comunicació Local. Hem quedat finalistes en l’apartat de Millor Emissora 2020. Els premis es fallen avui al vespre. Estarem ben atents.

Us explicarem també que arriba l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya. Es faran, en els propers dies, unes 8.000 enquestes a persones a partir de 16 anys que han estat escollides de manera aleatòria.

El 6 de març va estrenar-se a la Sala Maria Roser Carrau de Vilassar de Mar el documental Ernest Lluch, lliure i atrevit, produït per Ottokar, en un acte organitzat per la Fundació Ernest Lluch. Es tracta d’un treball que fa un viatge vital i polític per les cinc ciutats que van marcar la vida del polític i intel·lectual vilassarenc. L’estrena televisiva del documental serà aquest novembre.