Les escoles de dansa de tot Catalunya es van concentrar ahir dilluns 9 de novembre al matí a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per mostrar el seu desacord amb les mesures preses per la Generalitat a finals del passat mes d’octubre i per donar a conèixer un manifest amb les seves reivindicacions. Demanen que es reconegui la seva activitat docent, expliquen que la dansa és sinònim d’educaciói que són un servei essencial i sol·liciten la reobertura dels centres i escoles de dansa i un pla d’ajudes directes i línies de subvencions.  La concentració va ser convocada pel Col·lectiu de Centres de Dansa de Catalunya, de la qual formen part les dues escoles de dansa de Vilassar de Mar. Avui parlem amb la directora de  l’escola Soul Train Dance School, Sara Raya.

Vilassar Ràdio es troba entre les tres emissores finalistes dels Premis de la Comunicació Local que atorga la Xarxa de Comunicació Local. Ràdio Arenys, Ràdio Igualada i l’emissora municipal de Vilassar de Mar opten al màxim de guardó com a Millor Emissora 2020. L’any més complicat, en que s’han hagut de multiplicar esforços per realitzar la programació, a causa de la pandèmia, fent la majoria de programes des dels domicilis particulars, s’ha vist premiat amb aquesta nominació. .Els Premis són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els guanyadors de les set categories es donaran a conèixer a la cloenda del MAC, dimecres 11 de novembre, a les19 h., i les televisions locals n’informaran en directe al programa ‘Connecti.cat‘.

El Reparatruck, servei d’assessorament tècnic per l’auto reparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics impulsat pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans dels Maresme en coordinació amb l’empresa Solidança, tornarà a la plaça Ventura Gassol de la nostra població els dijous 12 i 26 de novembre i 10 de desembre de 10 del matí a 1 de la tarda.

Obert el termini per a sol·licitar les subvencions de la Generalitat per a activitats de restauració i centres d’estètica i bellesa

El 6 de març va estrenar-se a la Sala Maria Roser Carrau de Vilassar de Mar el documental Ernest Lluch, lliure i atrevit, produït per Ottokar. Es tracta d’un treball que fa un viatge vital i polític per les cinc poblacions que van marcar la vida del polític i intel·lectual vilassarenc: Vilassar de Mar , Barcelona, València, Madrid i Santander. L’estrena televisiva és aquest novembre

Mataró – La Policia Local deté quatre persones durant el cap de setmana per diversos delictes