Fins el proper 31 de gener de 2021, les famílies monoparentals de Vilassar de Mar poden sol·licitar a l’Ajuntament del nostre municipi una subvenció per al pagament de l’IBI corresponent a 2020. La quantia de la subvenció es determinarà prenent com a referència el número de fills i el valor cadastral de l’habitatge. La subvenció, per tant, pot anar des del 30 al 90% de l’impost. L’Ajuntament de Vilassar de Mar destina a aquesta subvenció un import màxim de 50.000 euros.

El Tercer Grup ha arribat per quedar-se. A Mataró es reuneixen cada dijous. Asseguren ser una comunitat transversal, sense afiliacions polítiques, que simplement busca un millor benestar dels nens i nenes a les aules. Argumenten que no són negacionistes de la pandèmia, ni de bon tros, però defensen, emparant-se en diferents estudis europeus, que els infants no són transmissors del coronavirus. Demanen acabar amb les mascaretes a les aules i també amb les distàncies socials a les escoles.

El festival Vilassar de Noir organitzat per l’Ajuntament de Vilassar de Mar i l’editorial Llibres del Delicte, especialitzada en novel·la negra en català, celebra del divendres  4 al diumenge 6 de desembre la seva cinquena edició, en format només online a través de Youtube. 

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una nova campanya de recollida de donacions de sang per aquest diumenge 6 de desembre. Des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

En la recta final d’aquest informatiu celebrarem un aniversari molt especial: I és que tenir una excel·lent matèria primera, un gran equip i bon rotllo amb tothom són les claus de l’èxit de la xarcuteria Can Pocurull de Vilassar de Mar que està celebrant els seus 75 anys de vida. Bufarem espelmes amb la seva responsable, la Núria Querol Pocurull.