No fa ni una setmana que va morir Diego Armando Maradona. Hem volgut saber com es va sentir, en conèixer la notícia, l’únic maresmenc que va ser company de l’astre argentí al vestidor del Barça. El mataroní Paco Clos, que va ser davanter blaugrana entre els anys 1982 i 1988, ens explicarà, tot seguit, les seves experiències al costat del millor jugador del món. També parlarem amb el president de la Unió Esportiva Vilassar en Vevi Ramon, que, en aquella època, era al juvenil del Barça, vivia a la Masia i compartia equip amb els dos germans de Maradona.

Aquests dies, els pensionistes cobren la paga doble. Els Mossos d’Esquadra passen per aquest informatiu per explicar-nos, en els propers minuts, en què consisteix l’operatiu VETUS que ara mateix tenen activat. Es tracta de reforçar les patrulles per zones properes a les entitats bancàries i de paisà per prevenir furts, estafes i robatoris als nostres avis i àvies.

La regidora del PSC de Vilassar de Mar, Anna Santos, ha organitzat una subhasta benèfica en el seu Instagram. Conscient de la delicada situació econòmica per la que passen molts veïns i veïnes del nostre municipi i, amb ganes de col·laborar amb la Xarxa Popular d’Aliments, ha decidit oferir 10 làmines i un quadre valorats en 250 euros. Santos, que és artista, et convida a visitar el seu compte d’IG: @Anna Maragda Art.

En la recta final d’aquest informatiu que t’expliquem que l’Ajuntament de Mataró ofereix descomptes en els aparcaments municipals de la plaça de les Tereses, la plaça Granollers i els Parc Central tots els dissabtes i festius oberts fins el 31 de gener