Creu Roja valora molt positivament la campanya de recollida de joguines

Ha finalitzat la campanya de recollida de joguines que ha dut a terme un any més Creu Roja de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar, en coordinació amb les àrees de Serveis Socials dels consistoris d’aquests tres municipis. Aquest any han col·laborat Vilassar Comerç, Escola del Mar i Escola de la Presentació. Es demanaven joguines ni bèl·liques ni sexistes, i a poder ser, que fossin educatives. A Cabrils es va organizar un concert solidari a favor d’aquesta campanya.

Enguany s’han rebut 328 joguines, de les quals 270 han estat qualificades com a aptes. Vuit voluntaris de Creu Roja s’encarreguen de tot el procés de classificació i embaltatge de les joguines, la configuració de cada lot i la seva entrega, la matinada de diumenge a dilluns, a Melcior, Gaspar i Baltasar. S’han establert diverses franges d’edat: de 0 a 3 anys, de 4 a 6, de 7 a 9, de 10 a 12 i a partir de 12 anys. Cada lot està format per dues joguines i un llibre.

Els Reis Mags lliuraran aquests lots a vuitanta nens i nenes d’una cinquantena de famílies amb pocs recursos econòmics de les tres poblacions. Les joguines que han sobrat es guarden per a la campanya de l’any que ve.

Des de Creu Roja, Maria Jesús Garcia, técnica de l’entitat,  ha fet un balanç molt positiu de com ha anat aquesta campanya i ha agraït la solidaritat de totes les persones que han fet donació i han col·laborat en aquesta campanya