Vilassar Ràdio renova el seu fil musical nadalenc

Coincidint amb la celebració del quarantè aniversari del naixement de l’emissora i les millores i renovació tècnica que s’està efectuant, Vilassar Ràdio emetrà, tal com està fent per aquestes dates tots els anys, des de desembre de 2000, una programació musical centrada exclusivament en música nadalenca. Aquesta programació, que substituirà la graella habitual, es va oferir la tarda-vespre- nit de dimarts 24 de desembre, el dimecres 25 (Dia de Nadal), el dijous 26 (Dia de Sant Esteve), i es podrà tornar a escoltar el dimecres 1 de gener ( primer dia del nou any) i el dilluns 6 de gener (Dia de Reis)

Xavier Puig, responsable de l’àrea tècnica de l’emissora, ha estat treballant en les darreres setmanes intensament en la renovació d’aquesta programació musical nadalenca, respecte a anys anteriors, una programació que estarà formada per nadales cantades, i també instrumentals. Es podran escoltar tant les nadales tradicionals com d’altres d’aires més pop i innovadores.

Aquesta emissió especial es podrà seguir a través del dial de l’emissora, 98. 1, a l’àrea de cobertura per FM, que és el Maresme. Cal recordar que es podrà també seguir per internet mitjançant aquesta pàgina web i a través de totes les aplicacions de radio on line, des de qualsevol part del món,  a través de l’ordinador o dispositiu mòbil amb connexió a la xarxa.

Cal recordar que des de fa pocs dies l’emissió on-line, per Internet, de Vilassar Ràdio ha millorat molt considerablement l’àudio de l’streaming, ja que es realitza amb qualitat HD.