Coneixem el primer equip femení de la Unió Esportiva

La pedrera del Futbol Femení a Vilassar de Mar gaudeix de molt bona salut. Actualment més de 100 noies juguen a l’anomenat esport rei vestint els colors de la Unió Esportiva. El primer equip, que disputa la Primera Divisió femenina, va començar, aquest cap de setmana, amb derrota la nova temporada. Les blanc-i-vermelles van perdre per zero gols a un davant el Santa Eugènia de Girona, però això no entela l’optimisme de l’entrenador Joan Carles Hidalgo.

Malgrat la derrota, els objectius de Joan Carles Hidalgo passen per repetir, de moment, la bona classificació de la temporada passada. El tècnic vilassarenc ens revela com li agrada jugar. Més en curt que no en llarg i més l’amplitud que no la profunditat.

I, sembla que el primer equip femení, no ha de patir per sequera de jugadores. A la Unió Esportiva hi ha més de 100 noies que juguen a futbol amb l’esperança d’arribar a nodir el primer equip. Unes futbolistes cada cop més tècniques, més ràpides i més ben preparades com destaca Hidalgo

Joan Carles Hidalgo porta molt temps entrenant noies. Celebra que. Cada cop menys, es visibilitzen actuacions o actituds masclistes als camps de futbol. En el passat quan es va haver de quadrar, es va quadrar. Tolerància zero Seguirem, ben atents, les passes de la Unió Esportiva femenina en aquesta Primera Divisió acabada d’estrenar.