Comunicat de premsa del Comitè Unitari d’empresa de l’Ajuntament de Vilassar de Mar

El Comitè Unitari d’Empresa de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha fet arribar a Vilassar Ràdio un comunicat de premsa al voltant dels darrers esdeveniments relacionats amb l’operació policial contra el referèndum de l’1 d’octubre.

 

 

Comunicat de premsa del Comitè Unitari d’Empresa:

Davant la situació política actual, de la conculcació dels drets civils i de les mesures d’àmbit penal que s’estan duent a terme a Catalunya, els membres del Comitè unitari d’empresa de l’Ajuntament de Vilassar de Mar

• CONDEMNEM categòricament les actuacions repressives que l’estat ha dut a terme aquests darrers dies.
• EXIGIM que es deixin de violar drets bàsics com el de manifestació, el de reunió, el dret a la informació i al secret de les comunicacions.
• MANIFESTEM que qualsevol impediment per a fer sentir la veu del poble de Catalunya és un atac a les llibertats democràtiques i drets civils recollits en tots els tractats internacionals.
• DEMANEM al govern de la Generalitat que segueixi el mandat democràtic del Parlament de Catalunya per a dur a terme un referèndum per a que la ciutadania decideixi lliurement el futur polític de Catalunya.
• FEM UNA CRIDA a la mobilització en defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir, i condemnem qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquest dret.