Comunicat de premsa de Babord

Ens fem ressò del comunicat de premsa de la formació política vilassarenca Babord en relació als darrers esdeveniments relacionats amb l’operació policial contra el referèndum de l’1 d’octubre

 
Comunicat de premsa de Babord:
El grup municipal Babord fem costat als alcaldes i alcaldesses compromeses amb l’organització del referèndum d’autodeterminació

Vist el Decret d’Alcaldia de 7 de setembre de 2017 de ple suport al Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya convocat pel proper 1 d’octubre.

 
Davant dels requeriments judicials adreçats als alcaldes i alcaldesses que han comunicat al Govern de la Generalitat el seu compromís amb l’organització del Referèndum d’Autodeterminació, el grup municipal BABORD vol manifestar el següent:

1. Donem suport a l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i a tots els alcaldes i alcaldesses compromesos amb l’organització del Referèndum d’Autodeterminació, atès que ho fan amb lleialtat institucional amb el Govern de Catalunya i d’acord amb les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya.
2. Rebutgem la instrumentalització política de l’aparell judicial amb finalitat partidistes. I considerem que la repressió judicial adreçada contra el 75% dels alcaldes de Catalunya és una vulneració inadmissible dels drets democràtics de la ciutadania.
3. El Grup Municipal de BABORD assumim solidàriament, junt amb tots els alcaldes i alcaldesses, la responsabilitat de donar compliment al mandat democràtic del Parlament de Catalunya i, en aquest sentit, ens comprometem a realitzar totes les accions que estiguin al nostre abast per tal de poder assegurar l’organització del Referèndum de l’1 d’octubre a Vilassar de Mar.
4. Fem una crida a la mobilització i a la participació massiva i pacífica de la ciutadania en el Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre.