Campus i casals d’estius: Propostes esportives per a nens i nenes

S’acosta la data del 22 de juny. Es posarà punt i final al curs escolar i es donarà el tret de sortida a les vacances. Pares i mares busquen casals i campus per tal de tenir entretinguts els nens i les nenes fins, com a mínim, que arribi agost. A Vilassar de Mar hi ha una àmplia oferta. Propostes de tot tipus. Ens hem volgut fixar en les esportives. La Unió Esportiva, el Sant Joan i el Club de Bàsquet de Vilassar de Mar ja ho tenen tot a punt.

Futbol

El campus de la UE arrencarà el dilluns 25 de juny i finalitzarà el 27 de juliol. Com sempre també es reserva una setmana de setembre. Del 3 al 7. Inclou entrenaments, competicions, jocs, piscina, activitats de paddle surf (per els més grans de vuit anys) i dues equipacions en el cas d’inscriure el nen o nena en, com a mínim, dues de les cinc setmanes que oferten. A més, els participants en el campus de la UE rebran la visita de jugadors i entrenadors que militen en categories estatals. Per a les inscripcions cal adreçar un correu electrònic a info@uevilassardemar.cat . El campus, pensat per a nens i nenes de 4 a 14 anys, ofereix dues modalitats. La de matí, més econòmica amb esmorzar inclòs, i la de tot el dia (amb dinar) fins les cinc de la tarda. Els jugadors i jugadores que ja són membres del club podran gaudir d’un descompte; així com els que tinguin germans.

Futbol sala

Un dia més tard que la UE, el dimarts 26 de juny arrenca el Campus d’estiu futbol sala del Sant Joan que s’estendrà fins el 27 de juliol. Per a edats compreses entre els 5 i els 14 anys, ofereixen diferents horaris a escollir. Per a les inscripcions, cal adreçar-se al Pavelló Paco Martín de dilluns a divendres des de les 5 de la tarda a les nou de la nit. Hi ha importants descomptes per als jugadors de l’entitat i per nens i nenes que estudiïn al Pla de l’Avellà, a l’Escola del Mar, a la Presentació o al Vaixell Burriac. També serà més econòmic per a les famílies que s’afanyin i facin la preinscripció fins el 20 de maig.

Bàsquet

Entrenaments, sessions de tir a cistella, sortides i excursions, competicions de 3×3, platja i piscina són les propostes del Campus del Club de bàsquet de Vilassar de Mar. Del 25 de juny i fins el 29 de juliol, els nens i nenes que triïn la cistella es podran adreçar al Pavelló Municipal de la Bòbila. Per a completar la informació es pot enviar un correu electrònic a club@cbvilassardemar.cat. Ofereixen tres opcions. Només matí, matí més dinar i el pack complert. Hi ha descomptes, també, en cas de sumar més d’una setmana.

Altres propostes

Al marge del futbol, futbol sala i bàsquet hi ha altres propostes de casals que tenen l’esport com a eix. La Piscina Municipal també proposa el seu paquet, en aquest cas per a nens i nens de 3 a 16 anys, del 25 de juny al 27 de juliol. També es pot triar entre matí i matí i tarda i aquest casal compte amb servei de permanències i d’acollida. Per completar la informació, cal trucar al 93 750 69 87 o preguntar a les instal.lacions de la piscina.

Hoquei, voleibol i volei platja són altres campus que ofereixen una nodrida proposta per aquest estiu 2018. Una excel.lent manera per als nens i nenes de Vilassar de Mar de passar un estiu de somni practicant l’esport.

 

Pots completar la informació al Butlletí Municipal del mes de maig.