Campanya per reciclar més i millor

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar posa en marxa aquest mes de gener una nova campanya informativa entre la població per fomentar el reciclatge i incidir en la correcta separació de cada residu. Els dijous, al mercat ambulant, i els dissabtes, al Mercat Municipal, hi haurà una parada informativa. També es faran visites a les escoles i es repartiran tríptics i bosses reutilitzables.

La campanya té com a principal objectiu fomentar la separació selectiva per fraccions, incidir en la correcta separació dels residus i esclarir els dubtes que encara poden suscitar alguns residus a l’hora de dipositar-los al contenidor. També posarà especial èmfasi a reduir la quantitat d’impropis presents a la fracció d’envasos i vidre.

Els dijous 13, 20 i 27 de gener, al mercat ambulant, i els dissabtes 15, 22 i 29 de gener, al Mercat Municipal del carrer Narcís Monturiol, hi haurà una parada informativa amb material divers sobre com i què reciclar. La campanya es reforçarà amb visites a les escoles els dies 18, 25 i 26 de gener amb vídeos i jocs didàctics. Alhora es repartiran bosses reutilitzables i tríptics que, a més d’informació sobre què es pot llençar i què no es pot llençar als contenidors d’envasos i vidre, incorporen un autotest perquè cadascú s’avaluï i conegui quant en sap, de reciclar.

Leave a Reply