Babord organitza l’acte participatiu “No et quedis al sofà”

La formació política vilassarenca Babord organitza l’acte participatiu “No et quedis al sofà” divendres 1 de febrer a partir de les 7 de la tarda al Centre Social Mossèn Josep Maria Galbany. Pau Arora, regidor d’aquesta formació política, ha explicat a l’espai “Crònica’ de Vilassar Ràdio que l’objectiu d’aquest acte és implicar als veïns i veïnes de la nostra localitat en la construcció del programa polític amb què concorreran a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Pel que fa a l’estructura de l’acte, Arona ha avançat que hi haurà una primera part en què explicaran què ha fet Babord fins ara i com es prepara aquesta formació de cara als pròxims comicis. Seguidament, s’obrirà la segona part, en la qual es donarà a conèixer el nom de les persones que ha validat l’assemblea de Babord perquè vagin en els onze primers llocs de la candidatura i el calendari amb el que treballen per a elaborar el programa electoral. En la tercera part, es dividirà als assistents a l’acte en diversos grups, per eixos temàtics, per a rebre propostes dels assistents i analizar-les.

L’acte és obert a tothom I està previst, segons ha avançat Arona, que duri aproximadament entre hora i mitja i dues hores.