Vilassar Ràdio ha emès aquest dissabte, des de les 6 de la tarda, un programa especial amb motiu de Carnaval que ha inclòs la retransmissió de la rua i del pregó del Rei i Reines de Carnaval i la Rua de Comparses.

La rua, que ha començat a les 18 hores, ha tingut el següent recorregut: avinguda Burriac, passeig de Montserrat i passeig de Colom, de Cabrera de Mar, i el carrer Cristòfol Colom, av. Montevideo, carrer Mestral i plaça Tarradellas, de Vilassar de Mar.Enguany, la rua ha comptat amb un tram tranquil, amb menys estímuls sonors i visuals, al tram del carrer Colom entre Torrent del Porxo i Enric Granados, per fer possible que les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional puguin gaudir de la rua.

Han donat la benvinguda a tots els participants, tant l’alcaldessa de Cabrera Laura Martínez  com l’alcalde de Cabrera de Mar, Oscar Martínez, en dues ocasions:

A les 6 de la tarda, abans que les comparses iniciessin la rua a Cabrera

I quasi a ¾ de 8 del vespre, un cop les comparses han arribat a la plaça Josep Tarradellas de Vilassar de Mar  per fer l’exhibició final.

Hem ofert íntegrament el pregó de la Reina de Carnaval de Cabrera (a les 18h):

I hem ofert el pregó del Rei Carnestoltes i la Reina de Carnaval de Vilassar de Mar (al voltant de ¾ de 8 del vespre).

Els pregons han convidat a tothom a participar en aquesta festa i  en to irònic, han fet referència, cada any, a moltíssimes qüestions que són actualitat, sobretot a nivell local, en cadascun dels dos pobles.

El programa ha estat presentat per Robert Maza des de l’estudi, amb Joan Escofet a la unitat mòbil i amb el suport tècnic d’Arnau Freixes i de Xavi Puig.