Comença el Carnaval 2019

La disbauxa, les disfresses i la gresca prenen el poder a Vilassar de Mar, des d’avui Dijous Gras i fins dimecres 6 de març, dia de l’enterrament de la sardina en què posarem punt final a la festa més esbojarrada de l’any. El Rei carnestoltes i la Reina del Carnaval 2018, que encara els últims dies de regnat, han arribat aquesta tarda a la plaça de l’Ajuntament on han estat rebuts per molts nens i nenes, molts amb disfresses que proporcionava el Firobi que un any més amenitzaven la festa.

El Rei i la Reina han promès, festa, balls i moltes ganes de passar-ho bé i han detallat tot el programa d’activitats previstes per aquest any, i que com sempre en destaca la gran Rua de Carnaval de dissabte al vespre, que enguany compta amb 16 comparses i més de mil persones. Carnaval infantil dissabte i el XLII Carnestoltes del Firobi el diumenge completen la festa.

La festa de l’arribada del Rei Carnestoltes ha finalitzat amb el tradicional berenar de pa amb botifarra d’ou i la música que ha fet ballar als més menuts i menudes.

Demà divendres és el torn de les escoles del nostre poble, que faran les seves rues, durant el dia, ja sigui pels carrers de Vilassar com als patis de les respectives escoles.