Aquest divendres, programa especial amb motiu del Dia Internacional dels Arxius 

El diumenge 9 de juny és el Dia Internacional dels Arxius. Amb motiu d’aquesta efemèrides, Vilassar Ràdio emetrà divendres 7 de juny d’ un programa especial, realitzat conjuntament amb l’Arxiu Comarcal del Maresme, en directe, des de les seves instal·lacions, presentat per Jaume Cabot, Alexis Serrano i Núria Gómez i conduït tècnicament per Xavi Puig. L’espai s’iniciarà a les 5 de la tarda. Inicialment estava previst que fos de dues hores, però degut a la gran quantitat de convidats i intervencions que hi haurà, durarà fins a les 8 del vespre.

Passaran pel programa diferents persones que hi treballen per comentar les diferents facetes que té una institució com aquesta. S’entrevistarà a  usuaris, investigadors, restauradors i conservadors, titulars de fons, genealogistes, tècnics arxivers, voluntàries…

Podràs seguir el programa en directe a la nostra emissora o també presencialment assistint com a públic a l’Arxiu Comarcal del Maresme, al carrer d’en Palau, número 32, de Mataró.

Està organitzat per l’Arxiu Comarcal del Maresme, Vilassar Ràdio, el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Mataró.