Aquest dijous, transmissió de la Cavalcada de Reis

 

Recordem que demà dijous emetrem la transmissió en directe del recorregut de la Cavalcada per portar a totes les llars del nostre municipi la màgia dels Reis. Començarem, al 98.1 de la FM, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Així doncs, Melcior Gaspar i Baltasar començaran el seu periple des del Polígon dels Garrofers. Enguany, i per les obres que es fan al Barato, la Cavalcada baixarà per la carretera de Cabrils per enfilar Lluís Jover i anar a buscar l’avinguda Montevideo per recuperar, ara sí, el traçat habitual.Baixaran, en contra direcció per entendre’ns, per Montevideo fins al carrer Narcís Monturiol que recorreran, també, en sentit invers a la circulació fins a la carretera de Cabrils. Santa Maria fins al final, fins a baixar un tram de Via Octaviana per tornar cap al centre de Vilassar de Mar: Maria Vidal, Sant Genís i carrer de Sant Josep. A la cruïlla d’aquest  carrer amb Riera d’en Cintet pujaran els tres reis un petit tram de Riera fins a Colon per baixar, ja, pel carrer de Sant Joan.La previsió marca que, sobre un quart de 8 del vespre, faran una aturada a l’Església parroquial de Vilassar de Mar per seguir fins a la plaça de l’Ajuntament on és previst que s’hi presentin a un quart de nou del vespre. S’instal·larà la seva impressionant haima reial, tal  com s’havia vingut fent abans de la pandèmia, per rebre i saludar nens i nenes.

Tots els caramels que els reis repartiran durant la Cavalcada són sense gluten.

Després de la transmissió en directe de la cavalcada, emetrem un repertori variat de nadales fins a la mitjanit. Des de la mitjanit fins a les 6 del matí del Dia de Reis, nadales clàssiques des dels anys 50 a 70.  Més tard, de 6 del matí a 4 de la tarda, nadales de tots els estils. De 4 a 7 de la tarda nadales en versió jazz. I novament repertori variat de nadales fins a la mitjanit.