Programació especial de Vilassar Ràdio

 

Vilassar Ràdio està oferint com cada any, una programació especial durant aquestes festes. No us la perdeu!

Mix Sessió de cap d’any

La nit de Cap d’Any, de dissabte 31 de desembre, des de les 10 de la nit fins a les 3 de la matinada, els èxits que omplien les pistes de ball són els protagonistes de la darrera nit de l’any, per donar la benvinguda al nou any 2023.

Pel que fa a la programació musical especial de peces nadalenques:

Comencem el 2023 de la millor manera. Diumenge 1 de gener a partir de la una del migdia, nadales variades fins a les 4. A partir d’aquesta hora, nadales en format jazz durant tres hores. Posteriorment, de 7 de la tarda a 12 de la mitjanit, nadales variades.

El dia 5 de gener, després de la transmissió en directe de la cavalcada, repertori variat de nadales fins a la mitjanit. Des de la mitjanit fins a les 6 del matí del Dia de Reis, nadales clàssiques des dels anys 50 a 70.  Més tard, de 6 del matí a 4 de la tarda, nadales de tots els estils. De 4 a 7 de la tarda nadales en versió jazz. I novament repertori variat de nadales fins a la mitjanit.

Edició especial nadalenca de “Històries de Mar i de Dalt”

L’espai cultural “Històries de Mar i de Dalt”, conduït per Alexis Serrano i Núria Gómez, emetrà una edició especial amb motiu d’aquestes festes i s’endinsarà en les dates més assenyalades del calendari occidental. Entre mites i paquets embolicats, conversaran sobre el solstici d’hivern, el naixement de Crist i les celebracions ancestrals. Un repàs per les tradicions i els  elements que romanen a la nostra motxilla cultural.

Aquesta edició especial, que es va emetre el 28 i 29 de desembre, es redifon el dimecres 4 de gener a les 9 del vespre, i dissabte 31 de desembre, el dijous 5 de gener i el dissabte 7 de gener a les 9 del matí.

També la podeu escoltar aquí:

La transmissió de la Cavalcada de Reis arribarà la tarda del 5 de gener. Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Vilassar de Mar carregats de regals per a tothom, especialment per la mainada.

Vilassar Ràdio oferirà un  programa especial amb motiu de la cavalcada. Dijous 5 de gener a partir de dos quarts de sis podràs seguir en directe l’arribada dels  Reis D’Orient que com cada any, recorreran els carrers de Vilassar de Mar. S’espera que Melcior, Gaspar i Baltasar siguin a la plaça de l’Ajuntament al voltant d’un quart de vuit de la tarda per rebre els nens i escoltar els seus desitjos.

Vilassar Ràdio transmetrà en directe tot el que succeeixi a la tarda màgica, amb anècdotes i històries

Resum Informatiu de l’any 2022 a Vilassar de Mar

El Resum Informatiu de l’any 2022 al nostre poble s’emet de nou aquest divendres a les 13’30 i 19’30 i aquest dissabte 31 de desembre a les 10 del matí. El podeu tornar a escoltar aquí:

Finalment, destaquem que “Bagul Sardanista”, presentat i produït per Margarida Vernetta, va emetre el passat 25 de desembre una edició especial sobre aquestes festes, que podeu tornar a escoltar aquí: