Aquest cap de setmana, inici de la lliga per a tres equips del Futbol Sala Sant Joan

Aquest proper dissabte 23 de setembre tindrà lloc l‘inici de la competició oficial de tres dels vint-i-un equips que formen l’estructura del Club Esportiu Futbol Sala Sant Joan, de Vilassar de Mar. El plat fort serà el debut de l’infantil comandat per Esteve Barragan i Xavi Alfaro el diumenge 24 al pavelló Paco Martin on s’enfrontaran ni més ni menys que al gran favorit a endur-se el campionat de lliga, el Futbol Club Barcelona, amb un equip format integrament per jugadors de la nostra població. Els infantils del Sant Joan esperen poder sorprendre al totpoderós FC Barcelona i puntuar.

Ja en pla de primer equip, la plantilla del sènior A del club es desplaçarà a Ripollet per debutar a la Tercera Divisió nacional, amb una plantilla força renovada i amb uns nous comandants de la nau vilassarenca: Carlos Nicolàs, Mario Gimenez i Esteve Barragan. La cita serà el dissabte 23 de setembre a les 6 de la tarda, al pavelló de Ripollet, un difícil rival espera als vilassarencs.

Finalment dissabte 23 a les 3 de la tarda al pavelló Paco Martin, també en clau de la màxima categoria del fútbol sala català en edat aleví, l’equip de Miquel Bellés intentarà sumar els tres primers punts enfront del Sant Andreu de la Barca, Després del subcampionat de Catalunya de la passada temporada els vilassarencs encaren la temporada amb un equip pràcticament nou però també amb força ganes de poder repetir el gran any del passat curs 2016-2017