Aleix Viu Cotolí, subcampió de la Red Bull Rookies Cup

El vilassarenc Aleix Viu Cotolí s’ha proclamat subcampió de la Red Bull Rookies Cup. Aquest passat cap de setmana es va acomiadar de la categoria, en la que ha estat els tres darrers anys, de la millor manera possible. Viu Cotolí marxa amb un excel•lent balanç: dos sotscampionats consecutius.

En la primera cursa del Gran Premi de l’Aragó, celebrada el passat dissabte, va perdre matemàticament l’oportunitat de ser campió del món en acabar en tercera posició per darrera dels japonesos Masaki i Ogura. El vilassarenc es va refer en la segona cursa, la de diumenge, guanyant la segona carrera i fent-se amb la segona plaça d’aquesta competició de motos, reconeguda oficialment, i que pretèn pujar els millors joves al Campionat Mundial.

Pel que fa al futur, Viu Cotolí segueix amb els objectius de millora marcats, vol seguir corrent, treballant i superant-se cada dia. L’objectiu, és clar, fer el salt a les grans curses. De fet, va tenir l’experiència de participar en el darrer Gran Premi de Catalunya de Moto 3

A la Red Bull Rookies Cup, tots els pilots duen la mateixa màquina, una KTM idèntica, que incentiva les habilitats dels joves esportistes ja que tothom pilota en igualtat de condicions mecàniques.

(Redacció: Joan Escofet)