Aquest cap de setmana, actes solidaris a favor de la Marató de TV3

Aquest cap de setmana Vilassar de Mar activitats solidàries amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva (SSIR)  

Magic Grup Maresme organitza aquest dissabte un espectacle de màgia a partir de les 6 de la tarda, a la Sala Maria Roser Carrau. Actuaran 9 mags, entre els quals hi ha un mag amb reconeixement nacional i internacional. Els números de màgia seran molt variats i de diferents característiques.  En la meitat de l’espectacle, hi haurà sorteig de premis.El preu de l’entrada és de 10 euros. Les entrades estan a la venda, anticipadament, a la papereria Illa de Paper, ubicada a l’avinguda Montevideo, número 5.Des d’abans que comenci l’espectacle, des de les 5 de la tarda realitzaran, també, màgia de prop contínua,  al vestíbul de la Sala Maria Roser Carrau. 

Diumenge tindrà lloc de 10 del matí a 2 de la tarda la Festa Solidària, al Veral de l’Ocata, organitzada per les AFA d’escoles de Vilassar de Mar, l’associació de Festes del Veral de l’Ocata i gOvi amb el suport del comerç local.Hi haurà tómbola benèfica amb els obsequis cedits pels comerços de Vilassar de Mar, mercat de roba, llibres i joguines de segona mà, xocolatada i tallers amb la psicòloga i sexòloga Montse Iserte, la fisioterapeuta i monitora d’educació sexual Mònica Mallafré i la llevadora Mariona Pons. Aquesta matinal de diumenge compta també amb el suport i la participació dels  Sssstrèpits, Firobi i Pubillatge de VdM.

Des de la Biblioteca Ernest Lluch ens comuniquen que realitzaran una activitat solidària a favor de la Marató de TV3.La Biblioteca, periòdicament, instal·la al seu vestíbul una taula amb exemplars antics de revistes de cuina, esport, salut, viatges, història i altres temàtiques. Aquests exemplars són d’obsequi per als usuaris i usuàries que se les vulguin emportar i quedar-se-les. Doncs bé, durant tots aquests dies, es convida a aquelles persones que s’enduguin aquests exemplars antics de revistes a efectuar una donació d’un euro. Les donacions recollides seran destinades a la Marató de TV3.