Anul·lada la Festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha comunicat que la Festa de Cap d’Any que s’havia de celebrar el dissabte 1 de gener a partir de la una de la matinada queda anul·lada per l’actual situació epidemiològica i en compliment de les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per frenar l’expansió del coronavirus.

El toc de queda decretat pel govern entre una i sis de la matinada impedeix la celebració de qualsevol acte en aquesta franja horària. A més, l’elevat nombre de contagis desaconsella la celebració de qualsevol activitat que pugui comportar aglomeracions de persones en un mateix lloc.

El consistori ha comunicat que lamenta les molèsties que aquesta cancel·lació pugui ocasionar i confia que les mesures adoptades per contenir la sisena onada de l’epidèmia, juntament amb la responsabilitat individual, contribueixin a millorar la situació del nostre poble. Vilassar de Mar té, amb dades actualitzades el 26 de desembre, un risc de rebrot de 2.695 punts, és a dir, molt elevat. L’Ajuntament ha explicat que aquestes xifres evidencien que la pandèmia està actualment fora de control, en situació de contagi comunitari i dificulten el funcionament de l’Atenció Primària i recorda que el Centre d’Atenció Primària Guillermo Masriera  es troba ja col·lapsat i amb moltes dificultats per fer un seguiment acurat de la pandèmia i que aquesta situació complica, a més, la normal atenció de totes les consultes no relacionades amb la covid-19.

Per aquests motius , l’Ajuntament recomana a la ciutadana posposar tota activitat social prescindible, evitar reunions de més de 10 persones en espais tancats i recorda l’obligació de fer servir la mascareta, tant en espais interiors com exteriors.