Anna Santos fa una subhasta solidària a benefici de la Xarxa Popular d’Aliments

La regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) del nostre poble,  Mar, Anna Santos, ha organitzat una subhasta benèfica en el seu Instagram.Conscient de la delicada situació econòmica per la que passen molts veïns i veïnes del nostre municipi i, amb ganes de col·laborar amb la Xarxa Popular d’Aliments, ha decidit oferir 10 làmines i un quadre valorats en 250 euros. Santos, que és artista, et convida a visitar el seu compte d’IG: @Anna Maragda Art.

Per entrar en la subhasta només l’has de seguir a IG, fer un “M’agrada” a la publicació dels quadres i comenta la teva oferta indicant el teu nom.

Santos ha manifestat que la Xarxa d’Aliments de Vilassar de Mar ajuda moltes dones i moltes famílies a través de la donació d’aliments i productes de primera necessitat i ha recordat que a la Xarxa els hi cal donacions d’alguns aliments i productes de primera necessitat per a poder-los lliurar a les persones sense recursos  econòmics o amb pocs recursos econòmics.

La regidora del PSC explica què podem trobar a la subhasta benèfica. Un quadre dedicat al 25 N, el dia Internacional envers la Violència contra les dones, valorat en 200 euros i 10 làmines a partir de 10 euros cadascuna

Una subhasta que estarà activa fins el dijous 10 de desembre. Anna Santos ens anima a participar-hi en aquesta subhasta solidària.  

L’artista i regidora del PSC confia en què un dia, proper, les dones, diu, puguin gaudir de les mateixes llibertats que els homes

I és que la filosofia és molt clara i ha afegit que amb granets de sorra que tots i cadascú de nosaltres posem es fot fer moltíssim.

Lorigen de tot plegat és la voluntat d’Anna Santos de reivindicar el dia 25 N, Dia Internacional per l’eradicació de la violència masclista.

Anna Santos sap que Vilassar de Mar respondrà a la crida solidària. L’artista vol donar, d’una manera molt especial, també, les gràcies a la Rierada i a la vilassarenca Estel Prim que està col·laborant amb la iniciativa. Recorda l’adreça @Anna Maragda Art.