Alícia Rodríguez Luna, escollida candidata del PSC a l’alcaldia de Vilassar de Mar

Alícia Rodríguez Luna ha estat proclamada candidata del PSC a l’alcaldia en unes primàries obertes al conjunt dels militants i simpatitzants de Vilassar de Mar.  Dijous 30 d’octubre es van dur a terme unes eleccions primàries obertes a militants i simpatitzants.

Alícia Rodríguez Luna era l’única candidata, que va presentar els avals necessaris segons la normativa. Les urnes va ser obertes de 6 de la tarda a 2/4 de nou del vespre. En acabar el recompte la candidata va ser escollida amb el 97% dels vots a favor.

Josep Rebull, primer secretari de l’agrupació, va analitzar el procés i va afirmar sentir-se orgullós i satisfet tant de la participació com del desenvolupament del mateix. Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat de Mar, va acompanyar a la nova candidata donant-li consells, valors i suport en un emotiu discurs.

Alícia Rodríguez un cop proclamada candidata, va afirmar que es compromet a liderar “una llista inclusiva, integradora, de gestió i de govern, una alternativa real de govern que permiti guanyar les eleccions”.

alicia rodriguez psc

Foto: vilassarmar.socialistes.cat

Nascuda l’any 1970, casada i mare de dos fills, és economista i màster en direcció econòmica i financera per EADA. També té un Màster en assessoria i gestió immobiliària, i estudis en comerç exterior i màrqueting internacional. És membre de l’executiva local del PSC Vilassar de Mar, a on ha realitzat tasques relacionades amb el sector de l’economia i empresa. És membre de la mesa del Consell de Federació del PSC Maresme, i participa al Comitè Polític de la Sectorial d’Europa i del Mediterrani del PSC, amb el qual ha participat en diverses ponències i ha viatjat en diverses delegacions del PES a Brussel·les, Budapest i Roma. Actualment porta la coordinació de la comissió socio-econòmica del PSC.