ERC escull Damià del Clot alcaldable per a les properes eleccions municipals

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Vilassar de Mar, reunida dilluns 3 de novembre, ha escollit per àmplia majoria Damià del Clot com a cap de llista per a les properes eleccions municipals.

Damià del Clot.jpg

Gerard Grau President de la secció local d’ERC felicitant en Damià del Clot.
Font: locals.esquerra.cat/vilassardemar/

Nascut a Vilassar de Mar el 1973 i militant d’ERC des de 2003, l’any 2007 va encapçalar la candidatura d’ERC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Ha estat regidor a l’oposició i portaveu del grup municipal d’ERC en la legislatura 2007-2011.

Del Clot és advocat i escriptor. Com advocat està col·legiat als Col·legis d’Advocats de Barcelona i Mataró i exerceix en els àmbits civil, familiar i penal. També és mediador acreditat per la Generalitat de Catalunya. Com a escriptor ha publicat els següents llibres d’assaig i narrativa: La delegació de funcions del President de la Generalitat. La figura del Conseller Primer (2007), Notes d’un viatge a l’infern (2009), que va obtenir el premi Vila Ametlla de Mar, L’espai nacionalista a Catalunya: crònica d’un enfrontament (2007), que va ser finalista Premi Assaig Francesc Ferrer i Gironès, Absolut Taronja (2010), que va obtenir el premi Fiter i Rossell atorgat pel Govern d’Andorra, Catalunya sentenciada. De l’agonia de l’Estatut a la il·lusió de la consulta (2013) i Decidir, un exercici de legitimitat democràtica, en coautoria amb altres autors (2014).