Al setembre s’obrira la inscripció als cursos de català

El dimecres 13 i el divendres 15 de setembre es realitzaran, des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda i des de les 4 fins a les 6 de la tarda les inscripcions als cursos de català que, organitzats per l’Oficina de Català de Vilassar de Mar, s’iniciaran la propera tardor.

Les proves de col•locació, que han de fer els nous alumnes per avaluar el seu nivell de català, tindran lloc el dimecres 6 de setembre en dos torns, a les 10 del matí i a les 4 de la tarda. Cal haver-se inscrit prèviament per fer aquesta prova.

Els cursos que s’oferiran seran Bàsic 1 (dilluns i dimecres de 9’30 a 11’30 del matí), Elemental 1 (dimarts i dijous de 3 a 5 de la tarda), Intermedi 1 (dilluns i dimecres de 3 a 5 de la tarda) i Superior (dijous de 4 a 7 del vespre).

Per a informació i inscripcions, tant per als cursos com per a les proves prèvies de col·locació, adreçades només als nous alumnes, cal adreçar-se a l’ Oficina de Català de Vilassar de Mar-Consorci per la Normalització Lingüística, al carrer Manuel de Falla, 1, baixos o bé trucar al telèfon 93 754 24 00, i després marcar el 9 i a continuació l’ extensió 604. El correu electrònic és vilassardemar@cpnl.cat.