A mitjans de febrer, enllestida l’obra del local de l’edifici del Mercat, que acollirà Serveis Socials

 

Ahir dilluns , regidors i regidores de l’equip de govern van fer una visita d’obres a la primera planta del Mercat, edifici de titularitat municipal, que s’està reformant per acollir l’àrea bàsica de Serveis Socials de l’Ajuntament, que actualment es troba a l’Escola Nàutica. Les tasques per adequar el local segueixen els terminis previstos i es calcula que estaran finalitzades a mitjans de febrer. S’ha entrat, doncs, en la recta final. La reforma permetrà habilitar un nou espai d’atenció que garantirà tant una prestació de confidencialitat com una millor qualitat d’atenció a les persones usuàries.

L’Àrea Bàsica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, doncs, migrarà de l’Escola Nàutica, on actualment realitzen treballadors i treballadores les seves tasques, i s’ubicarà a la primera planta del Mercat Municipal. El trasllat es farà efectiu un cop acabin les obres que s’estan fent, que van començar el dilluns 18 de juliol, per condicionar aquest nou espai ubicat a la cruïlla entre avinguda Montevideo i Narcís Monturiol. De fet, i després de la visita d’obra, regidors i regidores de l’equip de govern ja van poder saber que tot plegat estarà enllestit i habilitat el mes de febrer.

Així doncs, des del passat dilluns 18 de juliol, ja s’està treballant per adequar l’interior de la primera planta del Mercat Municipal. Amb l’objectiu d’acollir l’Àrea Bàsica de Serveis Socials: una de les més importants del nostre consistori pel que fa a volum i atenció.  Amb les obres, s’adeqüen 700 metres quadrats de la primera planta de l’edifici del Mercat per oferir àmplia cobertura a l’atenció a les persones amb un entorn modern i perfectament pensat per a donar una millor atenció individualitzada.

I és que el projecte inclou la reforma de l’espai actual amb una distribució que constarà d’una zona de recepció, uns despatxos per visites i coordinació, sales de treball, tècniques i de reunions, zones de serveis, sales arxius, magatzems i un office pel personal.

El projecte té un pressupost de de 901.385,46 € IVA inclòs. La reubicació de l’àrea Bàsica de Serveis Socials a la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal permetrà alliberar l’Escola Nàutica, que allotjava aquests serveis fins ara. Aquest emblemàtic edifici de Vilassar de Mar requereix una important inversió en rehabilitació abans de poder-lo adequar als nous usos que el consistori té previst allotjar a l’Escola Nàutica.