Ajornada per a dissabte vinent la cursa popular Vilassar de Mar – Cabrera de Mar

Degut a la pluja que va caure ahir diumenge al Baix Maresme, ha quedat ajornada per al proper dissabte 16 d’octubre al matí la cursa popular Vilassar de Mar – Cabrera de Mar.  S’han programat dos recorreguts: l’adreçat al públic de totes les edats excepte nens i nenes, de 10 quilòmetres de distància per circuit urbà, amb sortida a les 10 del matí des de davant del complex esportiu Aire, i l’adreçat a infants, amb un recorregut de 1.000 metres, amb sortida mitja hora abans, és a dir, a 2/4 de 10 del matí.

Per inscriure’s, cal adreçar-se al mateix complex esportiu, ubicat a la Ronda Catalunya, 42 de Cabrera de Mar o al web cursa10kaire.com.
La recollida de dorsals i xips s’ha de realitzar a la Fira del Corredor, que estarà situada el mateix dia de la cursa al complex esportiu Aire de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del matí.     

La cursa popular Vilassar de Mar – Cabrera de Mar està organitzada pel Complex Esportiu de Salut i Oci Aire i UP Events-Marketing Services, compta amb la col.laboració de la botiga de bicicletes El Corriol, i amb el recolzament dels consistoris de Vilassar de Mar i Cabrera de Mar.

Leave a Reply