Actes en suport de Carme Forcadell

Dijous 15 de desembre a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar tindrà lloc un acte de suport a la presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, amb el lema “Per la democràcia, defensem les nostres institucions”, organitzat per ERC-Vilassar de Mar diu Sí, CiU, Gent per Vilassar de Mar, Assemblea.cat de Vilassar de Mar, CUP, Babord, Associació de Municipis per la Independència, Òmnium Cultural i Associació Catalana de Municipis.

Forcadell està citada a declarar divendres 16 de desembre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per presumpta desobediència al Tribunal Constitucional per haver permès la votació de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent. A la mateixa hora hi ha convocats actes de suport a Forcadell davant dels ajuntaments de tot Catalunya.

L’endemà divendres 16 de desembre hi haurà un altre acte de suport a Forcadell. En aquest cas serà a Barcelona, a les 9 del matí, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.