Acord entre el Govern i VdM Sí que pot/Si puede per aprovar els pressupostos 2018

Aquest divendres s’ha presentat a la sala de Plens de l’Ajuntament de Vilassar de Mar l’acord al qual han arribat el Govern municipal i la formació Vilassar de Mar Si que pot/Si puede per encarar els pressupostos del consistori per aquest 2018. Un acord d’11 punts en els quals es fa incidència en dos grans eixos: la justícia social i el medi ambient. Per la seva banda, Damià del Clot, l’alcalde de Vilassar de Mar, ha volgut destacar “l’esperit constructiu” de la formació que lidera Manuela Calero.

Manuela Calero ha detallat els 11 punts en la roda de premsa de presentació de l’acord. Entre els quals destaquen la creació del Consell de Participació Ciutadana, incidir en la tarificació social ajudant a l’accés als equipaments municipals a aquelles persones que no arribin al salari mínim, apostar per l’eficiència energètica i demanar taxes a les companyies elèctriques i de gas que fan ús del nostre espai.

Altres temes inclosos en l’acord són la reposició d’arbres al nostre municipi i arreglar les voreres malmeses de Vilassar de Mar gràcies als ingressos aconseguits en el pla d’actualització de la situació dels guals.

En l’apartat de cultura, Vilassar de Mar Si que pot/Si puede vol, aconseguir que cap nen i nena, per motius econòmics, es quedi sense accedir a l’escola de música, recuperar el Mar de Cultures i crear una programació estable de cinema a la Sala Roser carrau.

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, s’ha mostrat satisfet amb l’acord destacant la voluntat constructiva, ha dit, d’aquesta formació i s’ha mostrat convençut que els pressupostos de 2018 de Vilassar de Mar amb contribuicions com aquestes faran un municipi “més ric, més plural i més social”.

Del Clot creu que vindran més acords amb les forces d’esquerra i de centre esquerra de Vilassar de Mar per tal d’aprovar els pressupostos que, recordem, són proporrogats des de 2016.

L’acte ha finalitzat amb l’anunci de la presentació pública de la proposta del Govern dels pressupostos, el proper 8 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala Galbany i amb la intenció que es porti a Ple el proper dimarts 27 de febrer.

 

Audio de la roda de premsa: