A l’estiu, obres per millorar els centres educatius

8_obresalocs-1.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Generalitat de Catalunya han començat la campanya d’obres per millorar i adequar les instal·lacions dels centres educatius de cara el proper curs escolar que començarà el 15 de setembre. Les actuacions es duran a terme al Vaixell Burriac, l’Escola del Mar, el Pérez Sala i al CEIP els Alocs.

Al Vaixell Burriac s’aprofitarà l’estiu per adequar diferents espais: s’envernissarà la fusta exterior de la planta baixa, pissarres, taulells i bancs, es pintarà el mobiliari dels patis, es canviarà el sauló del sorrar del parvulari, s’arranjarà i es pintarà el joc del pati del parvulari, es netejarà el pou del mateix pati i també les pintades dels murs exteriors i interiors del centre. Una altra de les actuacions servirà per reposar l’arbrat malmès.

A l’Escola del Mar es posaran separadors als lavabos de P-4 i P-5, s’arranjaran els problemes d’humitats del gimnàs, es canviarà el sentit de les portes del menjador per millorar la seguretat, es pintarà la cuina i el menjador i es canviarà la sorra del pati.

Al Pérez Sala, l’arrambador de suro del distribuïdor dels lavabos de P-3 es substituirà per un de fusta, es repintaran els baixos de la Suïssa, es repararan les frontisses de les portes que no obren bé, es col•locarà un banc a la dreta de la porta principal i es pintarà el menjador i el vestíbul.

Pel que fa al CEIP els Alocs, l’escola es trasllada d’ubicació per tal de poder endegar la construcció del centre definitiu. Des del maig s’estan duent a terme al parc del Congrés les obres d’infraestructura dels mòduls actuals, dels dos nous mòduls que implanta el Departament d’Educació de la Generalitat i d’un altre que va a càrrec de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, amb l’objectiu de dotar l’escola de totes les garanties per a un bon funcionament.

Leave a Reply