8ª edició del Concurs escolar de dibuix, organitzat pel GOVI

El GOVI, Grup d’Opinió de Vilassar de Mar, organitza el concurs escolar de dibuix, que enguany arriba a la seva vuitena edició. El tema del dibuix és “Vilassar de Mar comparteix el que importa” i ha estat triat, com l’any passat, per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides. Es podran presentar tots els alumnes de primer a sisè de primària residents a Vilassar de Mar o que estudien als centres escolars de la nostra localitat i a l’Escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar. Pel que fa a la tècnica, és totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus, com per exemple aquarel·les, llapis, ceres o temperes, entre d’altres, sempre que s’adaptin al format de la cartolina específica o paper DIN A-4.

Pel que fa a la presentació, al revers del dibuix, s’indicarà el nom de l’autor, el títol, un número de telèfon de contacte, població i/o el curs i col·legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius, a Can Bisa (C/ Montserrat, nº 8), de dilluns a divendres de 9 a 14h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a divendres de 16 a 21h. El termini de lliurament serà del 9 al 13 d’abril.

Quant al jurat, estarà compost pel president del GOVI i un altre membre de l’entitat, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública als mitjans de comunicació de titularitat pública de la nostra població, a la pàgina web de l’entitat així com de forma personal als guanyadors.

Quant als premis, es lliuraran tres per cada cicle de primària: inicial, mitjà i superior, un especial de Mans Unides i un de reconeixement d’escola. Els premis es lliuraran en l’ acte que es celebrarà a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, el divendres 27 d’abril, a partir de les 18:30h, al qual estaran convidats tots els participants en el concurs.

Els dibuixos premiats, així com els dibuixos de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch del 23 d’abril al 11 de maig. El certamen es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Vilassart, Llibreria Index i Biblioteca Ernest Lluch.

(Foto: gOvi)